nedeľa 9. septembra 2012

Tipy oblečenia, ktoré zoštíhlia vašu postavu!


Tipy oblečenia, ktoré zoštíhlia vašu postavu!

Pár vecí, ktoré odporúčam nosiť...

Tričká
Noste tričká a svetríky s nápadným vzorom v hornej časti a dolu mierne splývajúce. Adekvátna je dĺžka na boky. Väčšia alebo menšia dĺžka naopak na vaše nedostatky upozorní. Pokiaľ ste so svojím hrudníkom celkom spokojná, nezakrývajte ho príliš voľným zvrškom, ale voľte vypasovanejšie strihy. To isté platí aj u saka. Avšak pozor na príliš napnutú látku na problematických partiách.Dbajte hlavne na doplnky- oživia aj tie najobyčajnejšie kúsky.



Doplnky
Tými najideálnejšími sú šperky. Tie by mali byť výrazné. Táto sezóna mimoriadne praje bižutérii, preto si naozaj máme z čoho vyberať. Pre vyššiu postavu sa hodia dlhšie náhrdelníky, naopak menšie ženy by mali dať presnosť kratším verziám.



Sukne
Najvhodnejší strih sukne je strih tulipánového typu, ktorý predĺži postavu a vyrovná proporcie. Dlhšia úzka sukňa predĺži siluetu.



Nohavice
Širokým bokom a stehnám budú najlepšie pasovať čo najdlhšie nohavice, ktoré sú dolu mierne do rozšírenia. Akékoľvek skrátené dĺžky opticky skracujú postavu a pridávajú na objeme.
Zabudnite na doplnky (ako napríklad výrazný opasok) a ozdoby v tejto oblasti.
Vyhnite sa plisovaným nohaviciam či modelom so širokým pásom a džínsom, ktoré majú svetlejšie plochy na stehnách alebo priveľa vreciek (tzv. kapsáče). Výnimkou sú výrazné predné vrecká na rifliach. Tie sú vhodné na zamaskovanie širších bokov.
Nohavice či rifle s vysokým pásom zasa zakryjú väčšie bruško.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára